MTVSS és MDDM Access Testkezelések Tanfolyam Veszprém
Access Testkezelés Tanfolyamok a dinamikus változásért a testedben!

1. Az MTVSS-t különféle módon lehet használni, és minden alkalommal más lehetőséget teremt. A testedet lekorlátoztad, mert azt gondolod, hogy ez a valóság mindössze eddig terjed és végesek a határaid. Azonban sok mindent képes vagy megváltoztatni mások testében és a sajátodéban is.
Ez a kézrátétes kezelés arra lett létrehozva, hogy nagyobb egységközösséget alakíthass ki a testeddel, ami rendelkezik azzal a képességgel, hogy újraalkossa önmagát. Mivel az a fix nézőpontunk, hogy a test meghal, elhasználódik, így ezeket a nézőpontokat a testbe zárva megteremtjük az öregedés folyamatát. Az MTVSS-t 20-30 alkalommal történő ismétlésével az egész testszerkezet megváltozik. Ezek a kezelések annyira dinamikusak, hogyha valóban használod őket, akkor több változáson mehetsz keresztül, mint amit valójában elképzeltél.
Majdnem mindent helyrehoz, ahol a test félreműködhet. Hatalmas hatással lehet az immunrendszerre, főként, ha az ízületeket kezelik vele. Az MTVSS fel tudja oldani mindazt a változtatást, ami a testünkön történt bármely időben, térben, dimenzióban és valóságban.  Edzés vagy megerőtető munka idején alkalmazva javítja az erőnlétet és az állóképeeséget. Elképesztően dinamikus hatással lehet az immunrendszerre. A rák és más potenciálisan végzetes betegségek változtak meg ennek a kezelésnek a rendszeres alkalmazásától.
A tanfolyam során 1-1 kezelést adunk és fogadunk. Elvégzése után MTVSS testkezelőként folytathatsz tevékenységet, hozzáadva meglévő prakszisodhoz vagy alkalmazhatod családod, barátaid körében, illetve saját magadon.
2. Az MDDM testkezelés az angol molecular de-manifestation de-molacular manifestation rövidítése. A testünkben létrejött méreganyagok, (pl.aluminium-klorid stb.) feloldására és kivezetésére alkalmas testkezelés. Az olyan vegyületek, mint amilyen az aluminium-klorid is, önmagában véve nem tud kiürülni a szervezetből, és számos betegséghez vezethet. Ez a testkezelés összetevőire (klór és aluminium) bontja a vegyületet, így az képes kiürülni a szervezetből. Bármilyen méreganyag feloldására alkalmas, a szervezetben kialakult többlet csökkentésére vagy hiány pótlására, továbbá minden olyan elváltozás (daganat, tumor stb.) eltüntetésére vagy többlet létrehozására ott, ahol kevés termelődik (pl. hormon).
A kezeléseim során a következőket tapasztaltam:
•Kemoterápia után az illető visszanyerte életerejét, életkedvét és étvágyát
•A térdben kialakult vizesedés eltűnt, a fájdalom csökkent, a mozgás javult
•Alkohol beteg esetén a méreganyagok kiürültek a szervezetből, felgyorsítva a felépülés folyamatát
Ételen és italon használva megváltoztatja annak ízét és összetételét, ami által az táplálóbb, könnyebben emészthetőbb lesz a testnek.
A te testednek hozzájárulás lenne-e, ha megismerné? Alkalmaznád-e másokon?
A képzésnek nincs előfeltétele. Párban dolgozunk, a tanulás részeként MDDM kezelést adsz és fogadsz is, és számos olyan eszközhöz jutsz, ami megkönnyíti a testkezelés használatát. A tanfolyam elvégzésekor oklevelet kapsz és regisztrált kezelőként alkalmazhatod magadon vagy másokon.
A tanfolyam díja befektetés önmagadba:
36.000 Ft/ testkezelés, mely külön-külön is választható
A nálam korábban tanfolyamot végzetteknek és párban érkezőknek 33.000 Ft
16-18 éveseknek féláron
15 év alattiaknak ingyenes!
Időpont: 2018. Március 6. Kedd 10.00-14.00
Helyszín: Veszprém, Szalonka u. 5.
A részvételhez előzetes bejelentkezést kérek szépen:
Száraz Szilvia Dóra
Access Bars & Facelift & Testkezelések Facilitátor, SOP kezelő