Valóság a racionalitáson túl
Évekkel ezelőtt kezdtem el terápiás kezeléseket folytatni, ahol egy különös érzékelésre lettem figyelmes. Láttam az emberek belső folyamatait és olyan lényeket is megfigyeltem körülöttük, amelyek így vagy úgy, hatottak az életükre és a választásaikra.

Ahogy a kapcsolódások tudatossá váltak, átalakultak vagy megszűntek, az ember személyisége, viselkedése is megváltozott, betegségei tűntek el. Pl. pánikbetegség, alkohol- és drog függőség, alvászavar, kényszeres cselekvések stb. illetve néhányan olyan inspirációt kaptak az életükben, ami felfokozta egyébként is jelenlévő képességeiket, pl. művészeti tevékenységek, írás.

Vajon neked is vannak olyan képességeid, amelyeket, még nem ismertél el vagy tudatosítottál magadban és ösztönszerűen működtetsz? Szeretnéd ezeket felfedni és használni a mindennapokban?
Milyen változást generálhatna az életedben, ha választanád?
Mi volna, ha nem félelemmel tekintenél az érzékeken túli világra és az érzékelésedet a magad előnyére fordítanád? Szeretnél eszközöket hozzá, hogy változást teremts?

A tanfolyam végén egy testkezelést is elsajátítunk, ami hozzásegíti a testedet, hogy megváljon azoktól a magnetikus lenyomatoktól, amelyeket bizonyos entitások hagytak rajta a kapcsolódás folytán.

A kurzusról hanganyag készül, a regisztrációd bekerül az Access Consciousness® adatbázisába és a testkezelést okleveles kezelőként alkalmazhatod.

Időpont: Pécs, 2018. Május 28. 16.00-20.00

Részvételi díj:
42.000 Ft
18-16 éveseknek féláron
15 éven aluliaknak ingyenes

Száraz Szilvia Dóra
Access Consciousness@ Minősített Facilitátor & Facelift & Bars & Testkezelés Facilitátor
06209999108
szaraz.szilvia@szeretetmuhely.hu