Szexuális Gyógyítás Tanfolyam a Befogadás Örömére
Tabuk és ítélkezések nélkül beszélgetünk a szexualitásról és egy testkezelést sajátítunk el, ami feloldja a testedből azt a működést, ami megakadályozza, hogy olyan dolgokra, emberekre hangolódj és olyanokhoz vonzódj, akik nem táplálóak a számodra.
Észrevetted, hogy szívesebben adsz, mint fogadsz be bármit is az emberektől? Voltak-e olyan kapcsolataid, ahol megmenteni, megjavítani, megsegíteni kellett valakit, míg te nem kaptál elegendő táplálást? Netán visszatérő nőgyógyászati panaszaid vannak?  Szeretnél több kedvességet befogadni? Változtatni a kapcsolataidon? Több könnyedséget a szexualitással?

A szexualitást gyakran összekeverjük a nemi aktussal. Valójában mindenben ott rejlik a szexuális energia, az életet teremtő, áramló erő. Hajlandó lennél ebből még többet befogadni? Ráadásul ha befogadóvá válunk, könnyebben észrevesszük a jövőt teremtő lehetőségeket.
Még mi mindent változtathatunk meg, amire még csak nem is gondoltunk? Milyen ajándékot adhatsz a testednek, ha megengeded, hogy befogadóvá váljon?

Íme egy visszajelzés Ilditől, aki műtétre volt előjegyezve, és a tanfolyam elvégzése után alkalmazta a testkezelést.
“Szia! Megjött az eredmény. P4-ről P3-ra javultam. És csak hpv gyanu. Csak 3 hónap múlva kontroll a javaslat. Műtét érdeklődés hiányában elmarad. :-)” Tóth Ildikó

A “Magnetikus Vonzódás Minden Generatív Szexuális Energia Taszításához, és a Generatív Szexuális Energia Helyreállítása” testkezelés feloldja a testedből azt a programozást, amivel a számára kevésbé táplálóhoz vonzódik, és lehetővé válik számodra, hogy minél több örömet fogadj be.
Nemtől, kortól függetlenül bárki csatlakozhat. A tanfolyam idején párban dolgozunk, ruhában, intim testrészek érintése nélkül verbális és energetikai testkezelés formájában.
A kurzus során hangfelvétel készül, melyet a tanfolyam befejeztével megkapsz, így bármikor meghallgathatod.

A kurzusról oklevelet kapsz, regisztrációd bekerül a 174 országban ismert Access Consciousness™ adatbázisába és kezelőként tevékenykedhetsz vele, illetve magadon is alkalmazhatod.

A tanfolyam részvételi díja:
36.000 Ft, párban érkezőknek 33.000 Ft/fő
16-18 éveseknek féláron
15 év alattiaknak ingyenes
Időpont: 2018 Március 4. Vasárnap 10.00.
Helyszín: Harmónia Palota Budapest, Múzeum u. 9.

Előzetes bejelentkezést kérek szépen:
Száraz Szilvia
Access Bars® & Testkezelések & Facelift Facilitátor, Szimfónia SOP kezelő
06209999108
szaraz.szilvia@szeretetmuhely.hu
www.szeretetmuhely.hu
www.accessconsciousness.com