Változás Könnyedséggel
Milyen lenne, ha minden napod boldogan telne? Ha nem lenne sors vagy végzet, amely befolyásol és akadályoz? Ha megengedhetnéd magadnak, hogy úgy élj, ahogyan igazán szeretnél?

Három éve még el sem tudtam képzelni, hogy ez lehetséges, amikor egy bántalmazó kapcsolatból költöztem Veszprémbe, ahol senkit sem ismertem. Azóta gyökeresen megváltozott minden, élvezem a munkám, a kezeléseimen és a tanfolyamokon igyekszem mindazt a tudást és képességet latba vetni, amivel hozzájárulhatok, hogy a mások is elkezdhessék megteremteni azt az életet, amit igazán szeretnének.

Ehhez nagyszerű módszereket, eszközöket kaptam, amelyek hozzásegítenek ahhoz, hogy mindez könnyű lehessen.

Ha szeretnél megválni azoktól a korlátozásoktól, amelyekről elhitted, hogy nem tudod megváltoztatni, szeretnéd új alapokra helyezni az életed, és mindezt vidámsággal, itt a helyed:)

A tanfolyamról hanganyagot és kézikönyvet kapsz, tele eszközökkel, amelyeket minden nap használhatsz. Regisztrációd bekerül az Access Consciousness® adatbázisba, a testkezelésekkel dolgozhatsz, kezelhetsz és számos más nagyszerű Access Consciousness® Tanfolyamhoz kaphatsz hozzáférést, ami hozzájárulhat a transzformációdhoz, melynek ez a tanfolyam az előfeltétele.

Időpont: Pogány( Pécs-től 5 km-re), 2018. Május 25-28.

Részvételi díj:
280.000 Ft
Ismétlőknek és 16-18 évesek féláron
15 év alattiaknak ingyenes
Előfeltétel: Access Bars@ Tanfolyam

Előzetes bejelentkezés:
Száraz Szilvia Dóra
Access Consciousness@ Minősített Facilitátor & Facelift & Bars & Testkezelés Facilitátor
06209999108
szaraz.szilvia@szeretetmuhely.hu