Tudatos Teremtés
Amikor szeretnél valamit megteremteni, alapvető fontossággal bírnak a következő tényezők a teremtés folyamatában:
1. A teremtésed tárgya és kérésed megfogalmazása
2. Térűr, tudatosság és energia vagyis a végtelen lény megnyilvánulási formája
3. A kérés tárgyiasulása

A valódi nyelvünk az energia. Nem a kimondott szó, hanem a szavak mögött jelenlévő energia kezdi aktiválni a teremtés folyamatát. A kimondott kéréseddel elementálokat hozol működésbe, amelyek hozzásegítik kérésed tárgyának aktualizálását.
A jelenléted azért lényeges, mert ezáltal a minden lehetséges állapotában nyilvánulsz meg és a kívánságod hozza működésbe a térűrt, ami a teremtés folyamatát előmozdítja. Az elementálokkal, amelyeket kérésed aktivál, megteremthetsz bármit, ami később megjelenik fizikai valóságodban tárgyiasult formában.
Amikor lényed magasabb tudatsíkokat kinyilvánítva kezd el működni, kérésed akár azon nyomban megteremtődhet, ezért nagyon fontos tudni, mi az, amit kérsz! Ezen okulva és egyben a tényt bizonyítva mesélem el, mi az, ami történt velem a napokban.
Az erdőben, eső után sétáltam, ahol rengeteg mesztelen csigát láttam. Azt kívántam, bárcsak nézőpontok nélkül képes lennék megérinteni egyet, majd tovább sétáltam.
A sétát követően egy csiga jelent meg a lakásomban. Ez a kép a konyhapulton készült, ahol ez a kis csiga várt rám, ami pont úgy jelent meg, ahogyan kértem; egyáltalán nem láttam visszataszítónak.

Mi ebből a tanulság? Bár a vágyam megjelent, részben nem tudatosan, de létrehoztam azt tárgyiasult formában. Az alábbi tanfolyammal szeretnék hozzájárulás lenni mindazoknak, akik a képességeik felfokozása által tudatosan szeretnék alakítani teremtéseiket. https://www.szarazszilvia.hu/tanfolyam/tudatos-teremtes/