Konzultáció és kezelés

Háromféle testkezelési módszert alkalmazok, ami áthangolja a test bioenergetikai rezgéseit és segítik az egészséges energiaháztartás helyreállítását. A feszültség és stressz során kialakult félreműködés megszüntetésével visszanyerhető az egészséges állapot.
A fejen található 32 pont érintésével hozzáférhetünk a tudat alatt elraktározott érzelmekhez, korlátozó gondolati mintákhoz, melyek az agyhullámok lelassulása során elengedésre kerülnek.

Valójában sok esetben nem emlékszünk vagy nem vagyunk tudatában, mi és hogyan keletkezett, milyen benyomások hatására jött létre. Amikor kialakul egy tünet, legyen az pszichés vagy testi jellegű, azok érzelmeink, nézeteink és korlátozásaink alapján keletkeztek. Ezek feloldásában és elengedésében segítek.
A testkezelés során célirányos kérdésekkel térképezzük fel és változtatjuk meg, ami a testben megnyilvánult. Ha a testben megszűnik a feszültség, a betegség is könnyebben orvosolható.
Az évek során kialakítottam egy módszert, ami egyedivé és hatékonnyá teszi a kezelést és lerövidíti a terápia idejét. A kezelés során az a cél, hogy nemcsak megváljunk az adott problémától, hanem önismeretre is tegyünk szert, és képessé váljunk képességeink és értékeink felvállalására is. Már egy kezelést követően sokan jelentős változásról számolnak be; az életük könnyebbé vált.

A kezelés a következő esetekben javasolt:

1. Gyermek- és tinédzserkori problémák

– étel allergia, beszéd-, figyelem- és viselkedészavar, asztma
– tanulási nehézségek (félelmek, hiperaktivitás, koncentráció és önbizalomhiány)

25.000 Ft/ 60 perc

2. Felnőtteknél

– szorongás
– depresszió
– pánik betegségek
– kapcsolati nehézségek
– fizikai betegségek (Pl. látás zavar, étel- és pollen allergia, magas vérnyomás, nőgyógyászati és izületi panaszok, bőrproblémák, szervi bajok)
– traumatikus életesemények során kialakult panaszok (alvászavar, félelem, önbizalomhiány)
– függőségek (alkohol, dohányzás, számítógép, étel és szexualitás)

Kezelési díjak:
25.000 Ft/ 60 perc
30.000 Ft/ 90 perc
35.000 Ft/ 120 perc

Veszprémben, Székesfehérváron és Budapesten. Igény esetén online is!

Bővebb információ és időpont egyeztetés az alábbi elérhetőségeken.