Fenntartható Jövő

Fenntartható Jövő

Tudtad, hogy a Föld egy tudatossággal rendelkező organizmus? A halak az óceán mélyén követik az áramlatokat, az állatok az évszakok szerint vándorolnak és váltanak lakóhelyet. A Föld egy beszélő, mozgó csoda. Mindennek helye és ideje van, ami összehangolt működésben van. Az emberek figyelmen kívül hagyják ezt az ősi törvényt, s mivel nem tisztelik a környezetet, sem az állatok élőhelyét, így a bolygó kibillent egyensúlyából. Ahogyan a testünk, úgy a Föld is egyensúlyra és harmóniára törekszik. Ennek hiányában azonban megbetegszik.

Milyen jövőt képzelsz el a gyermekeidnek? Háborút, éhínséget, betegséget és elkülönülést? A Föld hív téged. A hozzájárulásodat kéri, hogy meggyógyíthassa önmagát. Az elkülönülés nem segít. Mi az, amit te tudsz, amit más nem tud rajtad kívül? Milyen képességed van, amivel támogathatnád ebben? Hajlandó lennél ezeket megmutatni?

Olyan programot hoztam létre, amely segítségével újra felfedezheted a már meglévő tudásodat.

Szoktad úgy érezni, hogy az állatok beszélnek hozzád? Megjelennek körülötted váratlanul? A fák, a növények megérintenek, és amikor a természetben vagy, megmagyarázhatatlan öröm tör rád? Tudtad-e, hogy ezzel gyógyítod a Földet? Minden mosolyod ajándék, és mindezt pusztán a jelenléteddel teszed. Milyen képességeid vannak, amelyeket még nem fedeztél fel? Volna kedved egy boldogabb világot teremteni? A Föld hív téged.

Időpont és helyszín

Hamarosan

Részvételi Díj

• 16.000 Ft
• Gyermekeknek ingyenes