Másság, mint erő

Másság, mint erő

Vannak olyan terveid, amelyek megvalósításra várnak? Valami újba kezdenél, de nem mertél belevágni?

Mindenki egyedi képességekkel érkezik a Földre, olyan ismeretek birtokában, amit nem könyvből tanult, melyek legbelsőbb értékeink.
Vannak kiugró tehetségek és vannak olyan képességek, amelyek csak felnőttkorban nyilvánulnak meg, amikor megvalósulását már későnek gondolnánk.
Azokat az adottságokat szeretném ezzel a programmal fejleszteni, erősíteni, amit már eddigi is észrevettél magadban, csak a körülmények vagy eddigi lehetőségeid korlátoztak a megvalósításukban, előmeneteled, munkád átalakításában.
Lehet ez egy új szakma, érdeklődési kör, hobby, amivel szívesebben töltenél több időt, akár emberek tanításával, gyógyításával is foglalkoznál.
A képességeket nem csak fejleszteni, hanem ápolni is kell. A benned felmerülő félelmeket és korlátokat pedig muszáj elengedni.
Ez a tanfolyam abban tud segíteni, hozzájárulás lenni a számodra, hogy merj saját tudásod szerint élni és vállalkozni!
Ha pedig párkapcsolati vagy családi minták is akadályoztak az eddigiekben, itt a lehetőség új szakterületre váltani!
Ha kérdéseid vannak, itt válaszokat is kaphatsz.

A tanfolyami hanganyagot a későbbiekben bármikor újra hasznosíthatod.

Mit adhat még ez a kurzus neked?

Önismeretet, tudatosságot saját folyamataidról és megengedést a változásra. Gyakorlati tanácsokat; Hogyan válts át a képességeid szerinti szakterületre, hogy ne csak a hobbyd, hanem fő tevékenységed lehessen egyben. Hogyan vállald fel önmagad és tevékenységedet a nyilvánosság előtt. Szakemberek ajánlása a kivitelezéshez.

Időpont és Helyszín

• Hamarosan
• 39.900 Ft
• 18 év alattiaknak féláron