Rólam

Rólam

Tizenöt évig jártam Indiába, hogy felfedezzem saját utamat. Számos meditációs technikát megtanultam, hogy felülmúljam és megismerjem önmagam, ki vagyok; az, akinek mások gondolnak, amit magamról hiszek, vagy aki valójában vagyok? Kész válaszok helyett kérdéseket tettem fel, hogy mire születtem és hol a helyem?

Számos helyen jártam, hogy olyan módszereket tanuljak, amelyek lehetővé teszik a belső fejlődés és átalakulás könnyedebb formáit. Az önmegvalósításon túl olyan eszközöket alkalmazok, amelyek felgyorsítják a változást az egyén problémájától függetlenül. A belső látás által vezetett kezeléseim és előadásaim lényege az elme és a test működésének feltérképezése, a nyugalom és a belső béke elérése.

A módszer egyszerű, gyors és hatékony, így nincs szükség évekig tartó terápiás kezelésekre. A hozzám fordulók nagyfokú változásról számolnak be, már az első kezelést követően. Az ellazulás és kérdésfeltevések által válaszokat kapsz, kulcsot magadhoz, az életedhez, és hogyan alakulhatsz át, hogy az számodra működőképes legyen.