Rólam

Rólam


Tizenöt évig jártam Indiába, hogy felfedezzem saját utamat. Számos meditációs technikát kipróbáltam, hogy felülmúljam és megismerjem önmagam, ki vagyok; az, akinek mások gondolnak, amit magamról hiszek, vagy aki valójában vagyok? Kész válaszok helyett kérdéseket tettem fel, hogy mire születtem és hol a helyem?

Számos helyen jártam, hogy olyan módszereket tanuljak, amelyek lehetővé teszik a belső fejlődés és átalakulás könnyedebb formáját. Az önmegvalósításon túl olyan eszközöket alkalmazok, amelyek felgyorsítják a változást az egyén problémájától függetlenül. A kezeléseim és előadásaim lényege az elme és a test működésének feltérképezése és a felfokozott állapot helyett a nyugalom és a belső béke elérése.

A módszer egyszerű, gyors és hatékony, így nincs szükség évekig tartó terápiás kezelésekre. A hozzám fordulók nagyfokú változásról számolnak be, már az első kezelést követően. Az ellazulás ás kérdésfeltevések által válaszokat kapsz, kulcsot magadhoz, az életedhez, és hogyan alakulhatsz át, hogy az számodra működőképes legyen.