Párkapcsolati Tréning

Párkapcsolati Tréning

Az internet és a számítógépek világában egyre kevesebb idő jut a személyes kommunikációra, őszintén megnyílni, beszélgetni és megmutatkozni egymásnak.
Kapcsolatot működtetni nyílt és egyenes kommunikációval lehet, feltérképezni, mi hogyan jött létre, hogyan tudunk önmagunkként jelen lenni, anélkül hogy felőrölnénk vagy elnyomnánk egymást.

A munkám során kérdésekkel dolgozom, és speciális érzékelés mentén haladunk a belső világunk felfedezésével. Ami felbukkan, legyen az emlék, esemény, elengedésre kerül. A lényeg saját éberségünk fejlesztése.

Az évek során számos emberi sorsot láttam és ahogy a minták, lenyomatok feldolgozásra kerültek, felszabadultabbak lettek az emberek, kapcsolatok jöttek helyre.

Megtanulunk befelé figyelni, hogy konfliktus helyzetben képesek legyünk higgadtan reagálni és kommunikálni.

Meggyógyítjuk a belső gyermeket, hogy még inkább önmagunk vezetőivé válhassunk végeláthatatlan érzelmi szükségleteink kielégítése helyett.

Érintjük a szexuális jellegű kérdéseket is, a szervi betegségek és a párkapcsolati problémák közötti összefüggéseket (ciszta, mióma, meddőség, prosztata probléma stb.)

Bármit, amit létrehoztál, meg tudod változtatni, és képes vagy elengedni azt.

A kurzusra bárki jelentkezhet; partnerkapcsolati nehézségekkel küzdők vagy egyedülállók.
A tanfolyamról hanganyag készül, és egy munkafüzet, amelyet később is használhatsz.

Részvételi díj:

35.000 Ft

Időpont és helyszín:

Hamarosan