Szexuális Gyógyítás

Szexuális Gyógyítás

Észrevetted, hogy szívesebben adsz, mint fogadsz be bármit is az emberektől? Voltak-e olyan kapcsolataid, ahol megmenteni, megjavítani, megsegíteni kellett valakit, míg te nem kaptál elegendő táplálást? Netán visszatérő nőgyógyászati panaszaid vannak?  Szeretnél több kedvességet befogadni? Több könnyedséget a szexualitással?

A szexualitást gyakran összekeverjük a nemi aktussal. Valójában mindenben ott rejlik a szexuális energia, az életet teremtő, áramló erő. Hajlandó lennél ebből még többet befogadni? Ráadásul ha befogadóvá válunk, könnyebben észrevesszük a jövőt teremtő lehetőségeket.
Milyen ajándékot adhatsz a testednek, ha megengeded, hogy befogadóvá váljon?

Ítélkezések nélkül beszélgetünk majd a szexualitásról és egy testkezelést sajátítunk el, ami feloldja a testedből azt a működést, ami megakadályozza, hogy olyan dolgokra, emberekre hangolódj és olyanokhoz vonzódj, akik kevésbé vonzóak a számodra.
Íme egy visszajelzés Ilditől, aki műtétre volt előjegyezve, és a tanfolyam elvégzése után alkalmazta a testkezelést.
“Szia! Megjött az eredmény. P4-ről P3-ra javultam. És csak HPV gyanu. Csak 3 hónap múlva kontroll a javaslat. Műtét érdeklődés hiányában elmarad. :-)” Tóth Ildikó

A testkezelés feloldja a testedből azt a programozást, amivel a számára kevésbé táplálóhoz vonzódik, és lehetővé válik számodra, hogy minél több örömet fogadj be.
Nemtől, kortól függetlenül bárki csatlakozhat. A tanfolyam idején párban dolgozunk, ruhában, intim testrészek érintése nélkül verbális és energetikai testkezelés formájában.
A kurzus során hangfelvétel készül, melyet a tanfolyam befejeztével megkapsz, így bármikor meghallgathatod.

Mi az a táplálás, amit a tested kaphat?  Kérdések, tisztítások és könnyed légkör a változás megteremtéséhez.

Időpont és Helyszín

• Hamarosan

Részvételi díj

• 36.000 Ft, párban érkezőknek 30.000 Ft
• 18 éven aluliaknak féláron